۷ دلیل خرید کره پسته

۷ دلیل خرید کره پسته

امروزه با توجه به گسترش معضلات سلامتی، همه افراد به دنبال رژیم غذایی سالم تر هستند. کره پسته یکی از فرآورده هایی است که نه تنها برای صبحانه بلکه در بسیاری از غذاها، پیش غذاها و اسنک ها در طول روز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.اگر کره پسته به نظر شما قیمت بالایی دارد یا آن را با کره بادام زمینی مقایسه می کنید حتما به اختلاف قیمت آنها و ارزش غذایی شان بیشتر توجه کنید. در این مقاله ۷ دلیل خرید و مصرف کره پسته را به شما معرفی می نماییم:

آنتی اکسیدان بیشتر

آنتی اکسیدان پسته به آنتی اکسیدان مابقی دانه های روغنی به دلایل زیر  برتری دارد:

  • ۷۰% بیشتر از بادام
  • ۱۴۰% بیشتر از بادام زمینی
  • بهترین آنتی اکسیدان در بادام زمینی معمولا رزوراترول با مقدار بالاست که متأسفانه به راحتی در گرما تجزیه می شود. به همین دلیل خوردن بادام زمینی جنگلی خام توصیه می شود
  • گردوی آمریکایی بالاترین آنتی اکسیدان را داراست ولی در ازای آن، کالری بیشتر با ۶۰% پروتئین کمتر دارد. در مورد فندق و گردو هم همین طور با ۳۰% پروتئین کمتر نسبت به پسته

به همبن دلیل ما مخلوط مغزها را توصیه می کنیم.

 

کالری کمتر

در بین آجیل ها تنها دانه ای که کالری کمتری از پسته دارد، شاه بلوط است که بیشتر شبیه یک سبزی نشاسته ای است و به خاطر بافتش نمی توان از آن کره گرفت.

 

BCAA بهتر

BCAA یا همان شبکه‌های آمینواسیدی، آمینواسیدهای بنیادی به نام‌های لوسین، ایزولوسین و والین هستند. ترکیب این سه آمینواسید تقریبا یک سوم ساختار بافت ماهیچه ای را در بدن انسان تشکیل می دهد.
اگرچه پسته بالاترین مقدار پروتئین را ندارد ولی یک کره پسته باکیفیت هیچ رقیبی را برای این آمینواسیدها نمیگذارد. بنابراین اگر شما بدنساز هستید برای عضله سازی به شما پیشنهاد می کنیم از کره پسته استفاده کنید.

 

سلامت چشم و بینایی

لوتئین و زآگزانتین دو کاروتنوئیدی هستند که در شبکیه چشم تجمع دارند. پسته محتوی ۱۲۰۵ میکروگرم لوتئین و زآگزانتین در هر ۱۰۰گرم می باشد یعنی ۱۰۰۰% بیشتر از فندق و تقریبا ۱۰۰۰۰% بیشتر از گردو!

 

بهبود اختلالات جنسی

البته این مورد هنوز اثبات قطعی و علمی نشده ولی براساس گزارشات آماری مردانی که از این محصول استفاده کردند احساس بهبود اختلالات نعوظ داشتند.

 

پایین ترین مقدار آکریل آمید

آکریل آمید یک ترکیب بالقوه سرطانی مخصوصا در غذاهای غنی از کربن سرخ شده، برشته شده، کباب شده یا سوخته است. آکریل آمید شایع در آجیل ها (AGE) روی افزایش سن و چین و چروک پوست موثر است که حتی مواد غذای خام و فرآیند نشده هم وجود دارد. بنابراین شما باید تلاش کنید تا ماده غذایی ای را انتخاب کنید که کمترین میزان را داشته باشد. بر اساس آزمایشات مقدار آن در پسته حتی زمانی که بو داده می شود نسبت به مواد غذایی دیگر کمتر است.

 

طعم

همه مواردی که تا به حال گفتیم راجع به سلامتی بود و حالا راجع به عطر و طعم.
بافت کره پسته حتی بدون بو دادن پسته، بسیار نرم است. حتی بیشتر از بادام، گردو و فندق. با توجه به این ویژگی، می توان کره پسته را بدون روغن افزودنی با بافتی لطیف تولید کرد که به راحتی لایه نازکی از آن را می توان روی نان قرار داد. از آنجا که بسیاری از ما به اسنک های خوش طعم وابسته می شویم، ایده شیرین بودن می تواند جذاب باشد.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings