۷ دلیل خوب برای اینکه بیش از پیش سیب بخورید
سیب همیار لاغری
سیب، کم کالری، سرشار از آب (۸۰ درصد) و فیبر میباشد و برای همین همیار لاغری شماست. در واقع خاصیت لاغرکنندگی سیب مدیون وجود فیبری به نام پکتین است. این فیبر حلّال باعث ایجاد سیری میشود. متخصصان توصیه میکنند که سیب را قبل از غذا و به ویژه قبل از شام یا عصر میل کنید.
سیب خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
سیب به دلیل داشتن آنتی اکسیدانها و به ویژه پُلی فنولها تأثیر مثبتی در برابر برخی از سرطانها مثل سرطان ریه و کولورکتال دارد .
مصرف سیب میزان کلسترول را کاهش میدهد
این خاصیت سیب به دلیل عملکرد فیبرها و آنتی اکسیدانهای موجود در آن میباشد. اصلیترین فیبر موجود در سیب یعنی پکتین در زمان گوارش غذا سرعت جذب چربیها را کاهش میدهد. در واقع فیبرها چربیها را محبوس میکنند و باعث میشوند که این چربیها با مدفوع دفع شوند.
سیب برای قلبتان مفید است
سیب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد، برای همین با فشار خون بالا مقابله میکند. به عقیدهی متخصصان، آنتی اکسیدانهای موجود در سیب و به ویژه پُلی فنولها و کوئرستین، جریان خون را بهتر کرده و رگها را در وضعیت بهتر و سالمتری نگه میدارند.
سیب خطر ابتلا به آسم را کاهش میدهد
مصرف مرتب سیب در طولانی مدت خطر ابتلا به بیماریهای دستگاه تنفسی را کاهش میدهد. سیب حاوی میزان قابل توجهی پُلی فنول است که به همراه منیزیم و امگا ۳ ها جزو قویترین ضدالتهاب ها خواهند شد. این تأثیر ضدالتهابی سیب با آسیبهای وارد شده به نای مقابله میکند.
سیب به کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر کمک میکند
احتمالاً به علت افزایش تولید استیل کولین (یک ماده شیمیایی که وظیفه رساندن پیغام بین سلولهای عصبی را بر عهده دارد)، سیب به بالا بردن کارایی حافظه ضمن افزایش سن و کاهش بالقوهی شانس ابتلا به بیماری آلزایمر کمک میکند.
سیب، دستگاه گوارش را تقویت میکند
افرادی که از مشکلات دستگاه گوارشی رنج میبرند با خوردن سیب میتوانند عملکرد این دستگاه را در حد نرمال نگه دارند. مهمترین دلیل در تنظیم و تقویت دستگاه گوارش این است که سیب سرشار از فیبر است و این بدان معناست که حرکات رودهای را منظم میکند و دیر هضمی و یبوست را از بین میبرد.