کیک پسته و پرتقال

کیک پسته و پرتقال

مواد لازم

مواد لازم مقدار
عسل ۱ پیمانه
آب پرتغال تازه ۱ پیمانه
آرد ۲/۳ پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
کره پسته نوحا ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پوست پرتغال رنده شده ۲ قاشق مربا خوری + ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. با همزن برقی زرده های تخم مرغ را با شکر و ۲ قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده هم ميزنيم تا کرم رنگ و يک دست شود. ۲/۱ پيمانه آب پرتقال و آرد ذرت را افزوده و مخلوط مي کنيم تا با هم ترکيب شوند. كره پسته نوحا را اضافه ميكنيم، سفيده تخم مرغ را با يک همزن، در کاسه ای خشک و جداگانه هم مي زنيم تا حالت خامه ای و فرم گرفته پيدا کند، به آرامی نيمی از سفيده تخم مرغ هم زده را با مخلوط کیک ترکيب مي کنيم و بعد باقيمانده سفيده تخم مرغ را نيز اضافه مي کنيم. مخلوط را داخل قالب چرب شده مي ريزيم و به مدت ۳۳ دقيقه در فر از پيش گرم شده حرارت مي دهيم تا طلايی تيره شود يک سيخ چوبی را در مرکز آن فرو کنيد. اگر وقتی آن را بيرون آورديد تميز بود، کیک شما آماده است. قالب را از فر خارج ميکنيم.

طرز تهیه شربت پرتغال

عسل را با آب پرتقال و ۱ قاشق سوپ خوری پوست رنده شده پرتقال در يک قابلمه با هم مخلوط کرده و روی شعله ملايم هم مي زنيم تا به صورت يک دست حرارت ببيند، کیک را روی يک قفسه مشبک فلزی گذاشته و از شربت روی آن ميريزيم. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings