کوکی پسته و هل
دستورالعمل
ابتدا کره نرم و کره پسته را خوب میزنیم تا کاملاً پوک و سفید شود. در ظرف دیگر گلاب و شیر و هل و پودر شکر و تخممرغ را در حد هم زدن میزنیم. آرد و نشاسته ذرت را الک میکنیم و به روغن اضافه میکنیم، ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم تا پوک شود. حالا موادی را که مخلوط کردیم کمکم به آرد و روغن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پفکی شود. مواد نباید در مجاورت هوا باشد چون خنک و سفت میشود. سریع داخل قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه گل میزنیم. سینی را ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار داده سپس در فر از قبل گرم شده با درجهی ۱۷۰ تا وقتیکه زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدهیم
مواد مورد نیاز
کره پسته | ۵۰ گرم |
کره | ۱۲۰ گرم |
آرد گندم | ۱۵۰ گرم |
آرد برنج | ۲۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۵۰ گرم |
پودر شکر | ۱۲۰ گرم |
گلاب | ۳۰ گرم |
شیر | ۵۰ گرم |
اسانس هل | چند قطره |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ |
مروارید خوراکی برای تزئین | |
کرم پسته برای مواد میانی |