کوکی های بادام زمینی با طعم نارگیل

کوکی های بادام زمینی با طعم نارگیل

مواد لازم

مواد لازم مقدار
کره بادام زمینی نوحا نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک دریا یک چهارم قاشق چایخوری
طعم دهنده دارچین یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

دمای فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. خمیر به دست آمده را به شکل دایره روی کاغذ مخصوص پخت تا اندازه ۱۰ دایره شکل دهید. به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا لبه کوکی ها قهوه ای شود. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. برای ماندگاری خوب و جلوگیری از خشک شدن کوکی ها آن ها را در درون یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings