کرم پسته شیر عسلی

کرم پسته شیر عسلی

کرم پسته شیر عسلی

زمان تهیه ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت و شیر عسل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا کمی شیر گرم شود، و بعد به آن زرده تخم مرغ را که با همزن زدید اضافه کنید و مدام هم بزنید تا موادتون کمی غلیظ شود

و بعد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین را که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید اضافه کنید

و اجازه بدید تا موادتون کاملا خنک بشه و بعد به مواد خامه و خلال پسته که آسیاب کردین و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بعد داخل قالبی که خیلی کم چرب کردید بریزید و بذارید یخچال حدود ۶ ساعت بمونه تا کاملا سفت شود

نوش جان

 

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings