چیز کیک کره بادام زمینی

چیز کیک کره بادام زمینی

مواد لازم برای نان

مواد لازم مقدار
کوکی خرد شده ۳۰۰ گرم
کره بادام زمینی نوحا ۱۰۰ گرم
کره مایع ۵۰ گرم

مواد لازم برای کیک

مواد لازم مقدار
پنیر خامه ای نرم ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره مایع ۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره بادام زمینی نوحا ۱۰۰ گرم
خامه زده شده ۵۰ گرم
وانیل ۲ گرم
بادام زمینی خرد شده ۱۰ گرم

مواد لازم برای تهیه روی کیک

مواد لازم مقدار
خامه ترش شده ۴۰ گرم
شکر ۵۰ گرم

طرز تهیه

برای تهیه نان

کوکی خرد شده و کره ذوب شده و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. زمانی که به شکل پودر تشکیل شد، بر روی سینی فر قرار دهید.

برای تهیه کیک

پنیر خامه ای را با میکسر هم بزنید تا صاف شود، تخم مرغ را دونه به دونه به میکسر اضافه کنید و مدام هم بزنید، شکر و خامه و کره بادام زمینی نوحا را اضافه کنید. وانیل و تکه های بادام زمینی را اضافه کنید. این مخلوط را بر روی نان قرار دهید و پرکنید. در دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت و نیم یا تا زمانی که چیز کیک قهوه ای روشن شد در فر قرار دهید.

برای تهیه روی چیز کیک

خامه ترش و شکر را با هم مخلوط کرده و روی چیز کیک بمالید، دوباره ۵ دقیقه کیک ها را به فر برگردانید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کیک ها خنک شوند. برای جدا کردن کیک ها از سینی فر از چاقو استفاده کنید تا براحتی از سینی جدا شوند. به مدت ۴ ساعت چیز کیک ها را در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings