پن کیک کره بادام زمینی به همراه دراژه های رنگی

پن کیک کره بادام زمینی به همراه دراژه های رنگی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
وانیل ۱ قاشق چایخوری
کره بادام زمینی نوحا ۵۰ گرم
نمک ۱/۴ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
دراژه رنگی مینو ۸۰ گرم

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلمینیوم بپوشانید و روغن روی آن اسپری کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم ترکیب کنید و سپس، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

کره بادام زمینی نوحا را به مخلوط اضافه نمائید. نمک و آرد را اضافه کنید. سپس دراژه رنگی را به مقدار ۴۰ گرم به مخلوط اضافه نمائید.

مخلوطی از آرد را در فر بگذارید و به طور یکنواخت با قاشق بر روی سینی فر پخش کنید. نصف فنجان دراژه رنگی را در بالای خمیر اضافه کنید.

به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که قسمت قرار گرفتن دراژه ها روی خمیر بلند شوند یا به اصطلاح گود شوند. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings