پاستای ریحان و پسته

پاستای ریحان و پسته

مواد لازم

مواد لازم مقدار
پاستا ۳۰۰ گرم
کرم پسته نوحا ۷۰ گرم
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر به مقدار کافی
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه

دستور تهیه

در ظرف مناسبی آب را جوش آورده و پاستا را با کمی روغن مايع و نمک ميپزيم، سپس پاستا را آبکش نموده و کنار ميگذاريم. در ظرف ديگری، خامه صبحانه را كمي گرم مي كنيم تا حدي كه انگشت نسوزد، سپس از حرارت، برداشته و کرم پسته نوحا را اضافه می کنیم وهم ميزنيم تا يک دست شود. سپس فلفل و نمک را اضافه ميکنيم و همينطور ريحان و نعناع خرد شده به همراه پودر سیر اضافه می کنیم تا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنيم، سپس سس را روی پاستای داغ ريخته و خوب موادمان را هم ميزنيم و بلافاصله سرو ميكنيم. (البته بهتر است پاستای مخلوط شده با سس، ۳ تا ۴ ساعت در يخچال بماند و به عنوان پيش غذاي لذيذ سرو شود). نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings