پاستای ریحان و پسته
مواد لازم
| مواد لازم | مقدار |
| پاستا | ۳۰۰ گرم |
| کرم پسته نوحا | ۷۰ گرم |
| ریحان خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
| نعناع خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
| پودر سیر | به مقدار کافی |
| خامه صبحانه | ۱۵۰ گرم |
| نمک | به میزان دلخواه |
| فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
دستور تهیه
در ظرف مناسبی آب را جوش آورده و پاستا را با کمی روغن مايع و نمک ميپزيم، سپس پاستا را آبکش نموده و کنار ميگذاريم. در ظرف ديگری، خامه صبحانه را كمي گرم مي كنيم تا حدي كه انگشت نسوزد، سپس از حرارت، برداشته و کرم پسته نوحا را اضافه می کنیم وهم ميزنيم تا يک دست شود. سپس فلفل و نمک را اضافه ميکنيم و همينطور ريحان و نعناع خرد شده به همراه پودر سیر اضافه می کنیم تا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنيم، سپس سس را روی پاستای داغ ريخته و خوب موادمان را هم ميزنيم و بلافاصله سرو ميكنيم. (البته بهتر است پاستای مخلوط شده با سس، ۳ تا ۴ ساعت در يخچال بماند و به عنوان پيش غذاي لذيذ سرو شود). نوش جان