نان موز با کره بادام زمینی
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
آرد | ۲ فنجان |
شکر | سه چهارم فنجان |
جوش شیرین | سه چهارم قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
پوره موز رسیده | یک و نیم فنجان |
دوغ کره | یک چهارم فنجان |
تخم مرغ کمی زده شده | ۲ عدد بزرگ |
عصاره وانیل | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
کره بادام زمینی | یک سوم فنجان |
شکلات چیپسی | سه چهارم فنجان |
کره ذوب شده هم دما با اتاق | ۶ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، یک قالب لوف ۲۲ سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید. آرد و شکر و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر پوره موز، دوغ کره، تخم مرغ، کره ذوب شده، وانیل و کره بادام زمینی را مخلوط کنید و سپس به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
شکلات چیپسی ها را اضافه کرده و مخلوط نمایید و در قالب لوف ریخته به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید می توانید از فر بیرون آورده و با قالب روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود سپس از قالب برگردانده برش زده سرو نمایید. باقیمانده نان را در پلاستیک پیچیده در یخچال یا دمای محیط نگهداری نمایید.