نان موز با کره بادام زمینی

نان موز با کره بادام زمینی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
آرد ۲ فنجان
شکر سه چهارم فنجان
جوش شیرین سه چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پوره موز رسیده یک و نیم فنجان
دوغ کره یک چهارم فنجان
تخم مرغ کمی زده شده ۲ عدد بزرگ
عصاره وانیل ۱ و نیم قاشق چایخوری
کره بادام زمینی یک سوم فنجان
شکلات چیپسی سه چهارم فنجان
کره ذوب شده هم دما با اتاق ۶ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، یک قالب لوف ۲۲ سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید. آرد و شکر و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر پوره موز، دوغ کره، تخم مرغ، کره ذوب شده، وانیل و کره بادام زمینی را مخلوط کنید و سپس به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

شکلات چیپسی ها را اضافه کرده و مخلوط نمایید و در قالب لوف ریخته به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید می توانید از فر بیرون آورده و با قالب روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود سپس از قالب برگردانده برش زده سرو نمایید. باقیمانده نان را در پلاستیک پیچیده در یخچال یا دمای محیط نگهداری نمایید.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings