مزایای سلامتی فندق چیست؟

مزایای سلامتی فندق چیست؟

فندق حاوی فیبر رژیم غذایی است و به عنوان میان وعده قابل خوردن است. فندق منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی است. خوردن مقدار زیادی فیبر باعث تحریک حرکت منظم روده می شود و به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
دستورالعمل های رژیم غذایی در ایالات متحده (FDA) توصیه می کند که زنان در سنین ۳۱ تا ۵۰ سال ۲/۲۵ گرم فیبر رژیم غذایی در روز مصرف کنند. مردان در همین رده سنی باید روزانه ۸/۳۰ گرم فیبر بخورند.

یک وعده ۲۸ گرم فندق حاوی حدود ۷/۲ گرم فیبر غذایی است
محافظت در برابر آسیب سلول

فندق سرشار از آنتی اکسیدان ها است، آنها میزان آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.
کاهش کلسترول
خوردن فندق ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند. این نوع کلسترول می تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش دهد.
حمایت از سلامت قلب
ممکن است فندق ها به تقویت قلب سالم کمک کنند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که خوردن یک رژیم غذایی غنی از فندق ممکن است نشانگرهای زیستی در معرض خطر قلبی عروقی را بهبود بخشد، به طور بالقوه خطر مشکلات قلبی را کاهش می دهد.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings