لاوا کیک با مغز پسته
دستورالعمل
فر را با حرارت ۲۲۵ درجه گرمکنید و پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید، ۴ عدد قالب رمکین با گنجایش ۱۷۰ میلیلیتر را با اسپری روغن کاملاً چرب کنید. کره و شکلات و کره پسته را روی حرارت غیرمستقیم(بهصورت بن ماری ذوب کنید). .وقتی کاملاً یکدست شد با پودر قند مخلوط کنید. تخممرغها و زردههای تخممرغ و وانیل را با همزن دستی درون کاسهای بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط شکلاتی را افزوده و مخلوطکنید. آرد را درون کاسهای مخلوط و روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید. مواد آماده را درون قالبهای رمکین تقسیم کرده و درون سینی فر قرار دهید آنقدری در فر باشد تا اطراف کیک بپزد و سفت شود ولی وسط آن هنوز نرم باشد(حدود ۱۴ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد).
.سپس از فر خارج کنید و ۲ دقیقه به حال خود رها کنید. سپس درون ظرف سرو برگردانده و با پودر شکر و پسته و میوه تزئین کنید
مواد مورد نیاز
کره | ۶۰ گرم |
شکلات سفید | ۱۱۵ گرم |
پودر شکر | ۶۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چ |
کره پسته | ۶۰ گرم |
سلام
وقت بخیر
میشه به جای تهیه موادکیک،کرم پسته رو با پودرکیک اماده مخلوط کرد؟