قهوه سبز – Green Coffee

قهوه سبز – Green Coffee

قهوه یکی از نوشیدنی های پر طرفدار و پر مصرف در سراسر جهان است. قهوه ترکیبی پیچیده از بیش از هشتصد ترکیب فرار است در صورتیکه کافئین و اسیدهای کلروژنیک رایج ترین ترکیبات آن هستند. رویکردهای نوین در مطالعات و تحقیقات تجربی نشان می دهد که مصرف قهوه ممکن است به جلوگیری از چندین بیماری مزمن از جمله دیابت نوع دو و بیماری پارکینسون و بیماری کبد کمک کند.

در قهوه ترکیبی از مواد شیمیایی پیچیده وجود دارد که مقادیر قابل توجهی اسید کلروژنیک و کافئین را در اختیار شما قرار

می دهد. اسیدهای کلروژنیک آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که در برخی از غذاها و نوشیدنی ها یافت می شوند که مهمترین آنها در قهوه شناسایی شده است. در سالهای اخیر، تحقیقات اساسی و کلینیکی حاکی از آن است که مصرف

کلروژنیک اسید می تواند اثر ضد فشار خون داشته باشد. متابولیت های کلروژنیک اسید; باعث کاهش استرس اکسیتداتیو گونه های واکنش پذیر اکسیژن که از طریق بهبود عملکرد دسترسی به اکسید نیتریک در عروق شریانی می شودکه در نتیجه منجر به کاهش فشار خون می گردد.

 

قهوه های موجود در بازار گاها با وجود عصاره دانه قهوه سبز سبب کنترل اشتها و افزایش سوخت و ساز بدن و کنترل وزن می شوند.

 

آیا مایل به استفاده از قهوه سبز در سبد محصولات مورد مصرفتان هستید؟ نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید……

 

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings