دسر شکلات کره بادام زمینی

دسر شکلات کره بادام زمینی

مواد لازم برای ۲ نفر

مواد لازم مقدار
پنیر خامه ای ۶۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۶۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
تکه های شکلات ۱/۲ فنجان
شیر ۱/۴ فنجان
پنیر خامه ای ۳۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کاغذ های مخصوص پخت شیرینی را درون فر قرار دهید. برای ساخت شکلات خرد شده شکر ، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و در یک کاسه با استفاده از چنگال در کره ذوب شده هم بزنید و با استفاده از همان چنگال مخلوط رو بر روی یک ورق انتقال بدید. بزارید ۱۰ الی ۱۵ دقیق درون فر قرار گیرد (البته زمانش بستگی به اندازه مخلوط شما دارد و نباید بگذارید بیش از حد درون فر بماند)بعد مخلوط رو هم بزنید و دوباره بزارید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه پخته شود. برای تهيه موس کره بادام زمینی پنیر خامه ای ، خامه فرم گرفته ، کره بادام زمینی، وانیل و نمک را به سرعت هم بزنید (از دستگاه همزن استفاده کنید)

برای تهيه موس شکلاتی تکه های شکلات را در شیر هم بزنید و بزارید تا سرد شود. مخلوط پنیر خامه ای ،کاکائو ،شکر ،وانیل و خامه فرم گرفته را در ماده بدست آمده از مخلوط شیر و کاکائو بریزید ، با هم ترکیبش کنید تا به حالت روان در بیاید. همه مواد را به ترتیب در یک لیوان قرار بدید : لایه اول از خرده شکلات، سپس لایه ای از موس کره بادام زمینی، بعد لایه دیگه ای از خرده شکلات، موس شکلاتی  و تکرار همین روند تا زمانی که لیوان پر شود و در پایان بالای لیوان را با خرده شکلات تزئین کنید. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings