خورش بادام زمینی

خورش بادام زمینی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
روغن مایع ۲۰ گرم
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
مرغ قطعه شده ۴۵۰ گرم
پودر فلفل قرمزو سیاه و نمک یک قاشق چای خوری از هر کدام برای مزه
آب جوشیده شده با مرغ ۵ لیوان
سیب زمینی کوچک قطعه قطعه شده ۳ عدد
گوجه فرنگی برش خورده ۱ عدد
اسفناج خرد شده ۲۵۰ گرم
کره بادام زمینی نوحا ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه

در یک ظرف متوسط روی یک حرارت ملایم روغن مایع را ریخته تا داغ شود سپس پیاز و سیر و زنجبیل را در روغن به مدت ۵ دقیقه کمی تفت می دهیم، سپس مرغ را در داخل روغن قرار می دهیم تا زمانی که کمی قهوه ای شد سرخش می کنیم.

فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط نمایید، آب مرغ را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید سپس سیب زمینی ها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید، سپس سوپ را بر روی مرغ ها بریزید و حرارت را ملایم کنید به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید بپزد.

گوجه خرد شده و اسفناج و کره بادام زمینی را به خورش اضافه کنید و مجدد اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بماند. خورش آماده هست و می توانید به شکل سوپ به تنهایی یا همراه برنج سرو نمائید.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings