خمیر پسته خانگی

خمیر پسته خانگی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
مغز پسته ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

آب را در یک کاسه به جوش بیاورید، سپس مغز پسته را در کاسه ریخته به مدت ۱ دقیقه آن را نگه دارید سپس بلافاصله در ظرف آب به همراه یخ ریخته تا یک شک حرارتی ببیند، سپس بعد از این کار به راحتی پوست مغز پسته ها با انگشتان دست جدا می شود آنها را از آب خارج کرده و پوستشان را جدا کنید. مغز پسته بدون پوست را در مخلوط کن بریزید و آنها  را مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید البته ممکن است به دیواره میکسر مقداری خمیر پسته بماند. اگر خمیر بدست آمده بیش از حد خشک بود کمی روغن مایع یا روغن ذرت می توانید اضافه نمایید. خمیر پسته آماده  است و می توانید آن را در دسرها استفاده کنید.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings