بورک پنیر و پسته

بورک پنیر و پسته

مواد لازم

مواد لازم مقدار
خمیر یوفکا دایره بزرگ ۴ عدد
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
کره پسته نوحا ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر پارمیزان ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ ریز ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کنجد کمی برای تزئین

دستور تهیه

ابتدا يك قالب مربع بزرگ را كاملا با روغن يا اسپري چرب نماييد . يك لايه از يوفكا را انداخته و روي آن را با برس كاملا به كره ذوب شده ولرم آغشته نماييد . لايه دوم را قرار دهيد و به همان ترتيب با كره آغشته كنيد و سپس لايه سوم و چهارم را بيندازيد .

مواد مياني غذا شامل كره پسته نوحا، پنير فتا و پنير پارمیزان، پياز داغ، تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد . ادويه دلخواه را بيفزاييد. خميرهاي روي هم كره خورده را درون قالب مورد نظر خود بيندازيد طوري كه لبه هاي خمير از قالب بيرون بيفتد .سپس مواد فوق را درون خمير ريخته و لبه هاي برگشته خمير را به سمت داخل قرارداده و هر لايه را با كمي كره به مانند چسب به هم فيكس كنيد . روي كار را كمي زرده تخم مرغ زده شده پوشانده و كنجد بپاشيد .سپس در فر ۱١٢ درجه براي ۲٢ دقيقه قرار دهيد . اين غذا قابليت سرو سرد و گرم دارد . نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings