بن بن پسته ای

بن بن پسته ای

مواد لازم

مواد لازم مقدار
بستنی وانیلی ۲ پیمانه
کره پسته نوحا ۱ پیمانه
مغز پسته به مقدار کافی
شکلات مایع ۱۰۰ گرم

دستور تهیه

بستنی را بگذاريد تا كمي نرم و باز شود، سپس به آن مغز  پسته و کره پسته نوحا را اضافه و با هم مخلوط نماييد. سپس آن را براي مدت كوتاهي در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد و قابل اسكوپ زدن باشد. سپس با اسکوپ بستنی، گلوله هايی از آن برداشته و در ظرف مناسبی با فاصله می چينيم سپس به مدت ۱٢ دقيقه در فريزر قرار ميدهيم. شکلات را به حالت بن ماري روي بخار آب جوش ذوب کرده و كنار بگذاريد تا ولرم شود. زماني كه از حرارت افتاد بستنی ها را به کمک چنگال در شکلات زده روی کاغد روغنی چيده و مجددا به مدت ۵۱ دقيقه آن را در فريزر قرار دهيد، بعد از سپری شدن زمان مذکور، بن بن ها آماده سرو هستند . اين دسر بسيار لذيذ را ميتوانيد به همين ميزان اما به جاي كره پسته نوحا از كرم پسته نوحا استفاده كرد تا شيريني كمتري داشته باشد. همچنين پيشنهاد ويژه من به شما عزيزان استفاده از بستني با طعم ماست است كه طعم لذيذي به آن مي دهد .نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings