۶ غذایی که نباید بخورید

۶ غذایی که نباید بخورید

سرطان معده یکی از شایع ترین سرطان های خطرناک در دنیا است که از سال ۲۰۰۰ تاکنون بیش از ۱۸ میلیون نفر در جهان بر اثر پیشرفت این بیماری جان باختند، این درحالی است که باتوجه به تغییر رژیم غذایی و کم تحرکی افراد بیشتر موسسات و مراکز تحقیقاتی معتبر بین المللی هشدار افزایش مرگ و میرهای ناشی از این سرطان را پیوسته به مردم اعلام می کنند.

اگرچه برای سرطان معده تاکنون علت مشخصی عنوان نشده ولی تحقیقات نشان می‌دهد که ۱۰ درصد علل این عارضه ارثی و ۹۰ درصد محیطی و غذایی است که البته بیشتر آن به فرهنگ غذایی و رژیم های نامناسب تغذیه ارتباط پیدا می کند که جامعه باید با این علائم بیشتر آشنا شوند.

مصرف غذاهای دودی، خشک و نمک سود شده، غذاهای ذغالی و باربیکیو، غذاهای نیتراته(ترشیهای حاوی اسید بخصوص در ظروف پلاستیکی که جلوی نور آفتاب را می‌گیرد و ممکن است کپک زده باشد استعمال دخانیات، سابقه خانوادگی سرطان معده و عفونت معده با باکتری “اچ پیلوری”، مصرف کم میوه و سبزیجات، کمبود پروتئین و ویتامین و استفاده زیاد از غذاهای کنسروی از جمله عوامل زمینه ساز سرطان معده بشمار می رود.

همه افراد احتمال سرطان معده را دارند ولی آقایان بیشتر از خانم ها در معرض این عارضه هستند و افراد بالای ۴۰ سال، اگر ناراحتی‌های معده طولانی مدتی دارند بجای درمان‌های سنتی نظیر نبات داغ و عرق نعنا می‌بایست پیش از پیشرفت بیماری، برای بررسی وضعیت معده خود به متخصص مراجعه کنند؛ همچنین افراد که مبتلا به عفونت هلیکوباکتر هستند و یا قبلا جراحی معده داشته اند بیشتر از سایرین در معرض سرطان معده هستند.

مطلب برگرفته شده از سایت : khabaronline.ir

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings