کوکی کره پسته
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
کره | نصف پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه و نصفی |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
خامه قنادی | دو قاشق غذاخوری |
وانیل | دو قاشق غذاخوری |
آرد کامل | یک پیمانه |
کره پسته نوحا | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | دو قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه
با استفاده از مخلوط کن شکر و کره را با هم در یک ظرف مخلوط نمائید، زرده تخم مرغ خامه و وانیل را اضافه نمائید. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید. خمیر بدست آمده را خوب مالش دهید و به شکل یک ساندویچ در بیاورید و یک شب در یخچال قرار دهید.
روز بعد، فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس مقداری شکر با کره پسته را با هم مخلوط کرده و بر روی خمیر بریزید سپس خمیر را ساندویچ کرده و روی خمیر را با سفیده تخم مرغ بپوشانید. برش های کوچکی بر خمیر رول شده بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. نوش جان
Tags: خمیر پسته , خواص کرم پسته , خواص کره پسته , کرم پسته , کره بادام زمینی , کره بادام زمینی دارچینی , کره پسته