کوکی کره پسته

کوکی کره پسته

مواد لازم

مواد لازم مقدار
کره نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه و نصفی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه قنادی دو قاشق غذاخوری
وانیل دو قاشق غذاخوری
آرد کامل یک پیمانه
کره پسته نوحا نصف پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

با استفاده از مخلوط کن شکر و کره را با هم در یک ظرف مخلوط نمائید، زرده تخم مرغ خامه و وانیل را اضافه نمائید. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید. خمیر بدست آمده را خوب مالش دهید و به شکل یک ساندویچ در بیاورید و یک شب در یخچال قرار دهید.

روز بعد، فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس مقداری شکر با کره پسته را با هم مخلوط کرده و بر روی خمیر بریزید سپس خمیر را ساندویچ کرده و روی خمیر را با سفیده تخم مرغ بپوشانید. برش های کوچکی بر خمیر رول شده بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings