کوکی کره پسته
مواد لازم
| مواد لازم | مقدار | 
| کره | نصف پیمانه | 
| شکر | ۱ پیمانه و نصفی | 
| زرده تخم مرغ | ۱ عدد | 
| خامه قنادی | دو قاشق غذاخوری | 
| وانیل | دو قاشق غذاخوری | 
| آرد کامل | یک پیمانه | 
| کره پسته نوحا | نصف پیمانه | 
| بیکینگ پودر | دو قاشق چایخوری | 
| نمک | نصف قاشق چایخوری | 
طرز تهیه
با استفاده از مخلوط کن شکر و کره را با هم در یک ظرف مخلوط نمائید، زرده تخم مرغ خامه و وانیل را اضافه نمائید. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید. خمیر بدست آمده را خوب مالش دهید و به شکل یک ساندویچ در بیاورید و یک شب در یخچال قرار دهید.
روز بعد، فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس مقداری شکر با کره پسته را با هم مخلوط کرده و بر روی خمیر بریزید سپس خمیر را ساندویچ کرده و روی خمیر را با سفیده تخم مرغ بپوشانید. برش های کوچکی بر خمیر رول شده بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. نوش جان
					Tags: خمیر پسته , خواص کرم پسته , خواص کره پسته , کرم پسته , کره بادام زمینی , کره بادام زمینی دارچینی , کره پسته				
						
						
		 
																														
