کره پسته با روکش شکلات تلخ
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
کپسول حلوایی | ۱۲ عدد |
شکلات تلخ چیپسی | ۳/۴ پیمانه |
کره پسته | ۱/۴ پیمانه |
روغن نارگیل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک دریا | ۱/۳ پیمانه |
طرز تهیه
شکلات و روغن نارگیل را در ظرفی ریخته و آنرا حرارت دهید تا یکدست شود و همزمان هم بزنید. مخلوط شکلات را روی کپسول ها ریخته (روی کپسول های کوچک ۲ قاشق چایخوری و روی کپسول های بزرگ ۶ قاشق چایخوری) و در یخچال بگذارید تا شکلات ها ببندد.
زمانی که شکلات ها بسته شد آنرا از یخچال خارج کنید، ۲ قاشق چایخوری کره پسته بر روی هر شکلات بمالید و مجدد مقداری شکلات بر روی کره پسته بریزید و در یخچال قرار بدهید تا ببندد.
در آخر می توانید از تعدادی مغز پسته و نمک دریا برای تزئین استفاده نمایید.
Tags: خمیر پسته , دسر پسته , دلایل خرید کره بادام زمینی , دلایل خرید کره پسته , شکلات , کرم پسته , کره بادام زمینی