کره پسته با روکش شکلات تلخ

کره پسته با روکش شکلات تلخ

مواد لازم

مواد لازم مقدار
کپسول حلوایی ۱۲ عدد
شکلات تلخ چیپسی ۳/۴ پیمانه
کره پسته ۱/۴ پیمانه
روغن نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه

شکلات و روغن نارگیل را در ظرفی ریخته و آنرا حرارت دهید تا یکدست شود و همزمان هم بزنید. مخلوط شکلات را روی کپسول ها ریخته (روی کپسول های کوچک ۲ قاشق چایخوری و روی کپسول های بزرگ ۶ قاشق چایخوری) و در یخچال بگذارید تا شکلات ها ببندد.

زمانی که شکلات ها بسته شد آنرا از یخچال خارج کنید، ۲ قاشق چایخوری کره پسته بر روی هر شکلات بمالید و مجدد مقداری شکلات بر روی کره پسته بریزید و در یخچال قرار بدهید تا ببندد.

در آخر می توانید از تعدادی مغز پسته و نمک دریا برای تزئین استفاده نمایید.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings