کرم پسته شیر عسلی
کرم پسته شیر عسلی
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت و شیر عسل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا کمی شیر گرم شود، و بعد به آن زرده تخم مرغ را که با همزن زدید اضافه کنید و مدام هم بزنید تا موادتون کمی غلیظ شود
و بعد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین را که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید اضافه کنید
و اجازه بدید تا موادتون کاملا خنک بشه و بعد به مواد خامه و خلال پسته که آسیاب کردین و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بعد داخل قالبی که خیلی کم چرب کردید بریزید و بذارید یخچال حدود ۶ ساعت بمونه تا کاملا سفت شود
نوش جان
Tags: ارده , ارده شکلاتی فندق , ارده شکلاتی قهوه , خواص خمیر پسته , خواص کرم پسته , کرم پسته , کره بادام زمینی , کره بادام زمینی رژیمی , کره پسته , نوحا