چرا کره پسته ؟

چرا کره پسته ؟

کره پسته محصولی است که از مغز پسته دهان بسته که از نظر سلامت، مطمئن ترین مغزپسته است به نسبت تقریبی ۸۰% و

شکر جهت مصرف عرضه می گردد.

اصطلاح کره پسته به این دلیل انتخاب شده است که روغن پسته در فرآیند تولید جدا نمی شود، و چربی محصول %۱۰۰ از مغز پسته

و فاقد کلسترول است.

این محصول دارای ارزش غذایی فوق العاده و انرژی بالا می باشد لذا جهت خردسالان و سنین رشد مقوی و لذیذ است.

کره پسته به دلیل مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب است .

همچنین برای ورزشکاران و بزرگسالان غذایی مقوی، کم حجم و سریع الجذب و مفید است.

چون در تولید این محصول هیچ گونه فرایند شیمیایی و حرارتی بکار نمی رود و خواص پسته نیز حفظ گردیده است.

کره پسته بسته به سلیقه می تواند موارد مصرفی مشابه شکلات داشته باشد از جمله مصرف با نان به تنهایی به عنوان صبحانه کامل، همراه صبحانه و عصرانه، به عنوان کرم بین دو بیسکوییت و برای تزیین بستنی و کیک که موجب زیبایی و افزایش ارزش غذایی آنها می شود.

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings