پاستا با سس پسته

پاستا با سس پسته

مواد لازم

مواد لازم مقدار
پاستا یک بسته ۹۰۰ گرمی
خمیر پسته نوحا ۹۰ گرم
کره ذوب شده ۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
خامه پرچرب ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰ گرم

طرز تهیه

یک کاسه آب را به جوش آورید مقداری نمک و سپس پاستا را به آن اضافه کنید. در حالی که پاستا  بر طبق دستور العمل بخار پز می شود سس آن را تهیه نمائید توجه داشته باشید سس را به مقداری اضافه نمائید که اضافه نماند چون در اثر ماندن سس حالت بافت نرم خود را از دست می دهد.

خمیر پسته نوحا، نمک، کره ذوب شده، سیر، آب لیمو و روغن را در یک میکسر اضافه نمائید و خوب با هم مخلوط کنید.

مخلوط را به یک ظرف برگردانده و روی حرارت کم قرار دهید سپس خامه پرچرب و پنیر پارمسان را اضافه نمایید.

ظرفی که پاستا در آب جوش قرار دارد را خوب مخلوط کنید سپس مقداری از آب پاستا را به ظرف سس اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس پاستا را به ظرف سس اضافه نمایید و تمامی پاستا را در سس بغلطانید.

مجددا مقداری پنیر پارمسان بر روی پاستا ریخته و سرو نمائید. نوش جان

 

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings