مبارزه با سرطان و کره بادام زمینی
به بهانه هفته پیشگیری از سرطان تاثیرات مصرف کره بادام زمینی که با خاصیت ضد سرطانی میتواند باعث کاهش درصد احتمال ابتلا به این بیماری شود، بررسی می گردد. آنتی اکسیدان های موجود در بادام زمینی به همراه ترکیبات اسیدی دلیل عمده ضد سرطانی بودن آن است. سرطان معده شایعترین بیماری است که کره بادام زمینی میتواند اثر مفیدی برای پیشگیری از ابتلا به آن ایفا کند.
رادیکال آزاد یکی از مهمترین عوامل به وجود آمدن سرطانهای شایع در انسان است. تنها ترکیبی که میتواند رادیکال آزاد را در بدن شکست دهد، آنتی اکسیدان است. خوشبختانه بادام زمینی، دارای منابع غنی از انواع آنتی اکسیدان ها است. این آنتی اکسیدان ها به هنگام پخته شدن بادام زمینی بیش از قبل فعالتر میشوند؛ بنابراین کره بادام زمینی در بازی با رادیکالهای آزاد در بدنتان پیروز خواهد شد.