لازانیای رژیمی با سس پسته به سبک برزیلی

لازانیای رژیمی با سس پسته به سبک برزیلی

مواد لازم برای تهیه لازانیا

مواد لازم

مقدار

لازانیا

۶ ورق

کدو

۱ عدد

گوجه فرنگی

۱ عدد

پودر ارگانو یا پودر ریحان

۲ قاشق چایخوری

پنیر صبحانه تکه شده

۱ پیمانه

مواد لازم سس پسته برزيلی

مواد لازم

مقدار

ریحان تازه

۱ پیمانه

کرم پسته نوحا

۴/۱ پیمانه

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

نمک دریایی نیم کوب

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

براي تهیه سس پسته، همه مواد را در بلندر ريخته و براي حدود ۳۰ ثانیه زده شود. اگر از ريحان بنفش استفاده می کنید، توجه داشته باشید که در اثر زدن زياد، از خود تلخی بیرون می دهد پس تا زمانی که عطر ريحان در سس هست فقط به زدن ادامه دهید .

کدو و گوجه ها را براي لازانیا به صورت باريک برش بزنید. ورقه هاي لازانیا را طبق دستورالعمل کارخانه تولیدی آماده کنید. در کف يک ظرف مناسب فر، دو ورق لازانیا قرار دهید.

۳/۱ سس گوجه را بريزيد روي سس را با ورق هاي کدو و گوجه بپوشانید، ۲/۱ از سس پسته را بريزيد و تکه هاي پنیر صبحانه را بگذاريد.

پودر اورگانو يا آويشن يا ريحان را بپاشید. دو ورق لازانیاي ديگر گذاشته و مجددا همین مقادير را بیفزايید، پس از گذاشتن دو ورق اخر لازانیا الباقی سس گوجه را ريخته و روي کار را پودر اويشن يا اورگانو بپاشید. در فر ۳۷۰ درجه سانتیگراد براي ۳۰ دقیقه زمان پخت دهید .نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings