فیله سوخاری انگشتی با کره پسته نوحا

فیله سوخاری انگشتی با کره پسته نوحا

مواد لازم

مواد لازم مقدار
فیله مرغ ۵ عدد
سیب زمینی پخته شده و له شده ۳ عدد
کره پسته نوحا ۱۰۰ گرم
پیاز داغ نگینی ۲ قاشق
تخم مرغ ۳ عدد
سس خردل به ميزان لازم
آرد سفید به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
روغن جهت سرخ کردن

طرز تهیه

ابتدا فیله هاي مرغ را با بیفتک کوب، کامل بزنید تا خوب پهن و نازك شوند، سپس در ظرف ديگر سیب زمینی پخته شده به همراه کره پسته نوحا و سس خردل و پیاز داغ را با هم خوب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل سفید به آن بیفزايید . از مواد حاصله به میزان يک قاشق سوپ خوري روي فیله ها قرار داده و سپس فیله را رول کنید. فیله رول شده را ابتدا در ارد سفید ، سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاري بغلطانید. سپس در روغن داغ سرخ نمايید. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings