دسر شکلات کره بادام زمینی
مواد لازم برای ۲ نفر
| مواد لازم | مقدار |
| پنیر خامه ای | ۶۰ گرم |
| خامه فرم گرفته | ۲۶۰ گرم |
| شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
| کره بادام زمینی | ۱/۴ فنجان |
| وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
| تکه های شکلات | ۱/۲ فنجان |
| شیر | ۱/۴ فنجان |
| پنیر خامه ای | ۳۰ گرم |
| وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
| پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کاغذ های مخصوص پخت شیرینی را درون فر قرار دهید. برای ساخت شکلات خرد شده شکر ، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و در یک کاسه با استفاده از چنگال در کره ذوب شده هم بزنید و با استفاده از همان چنگال مخلوط رو بر روی یک ورق انتقال بدید. بزارید ۱۰ الی ۱۵ دقیق درون فر قرار گیرد (البته زمانش بستگی به اندازه مخلوط شما دارد و نباید بگذارید بیش از حد درون فر بماند)بعد مخلوط رو هم بزنید و دوباره بزارید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه پخته شود. برای تهيه موس کره بادام زمینی پنیر خامه ای ، خامه فرم گرفته ، کره بادام زمینی، وانیل و نمک را به سرعت هم بزنید (از دستگاه همزن استفاده کنید)
برای تهيه موس شکلاتی تکه های شکلات را در شیر هم بزنید و بزارید تا سرد شود. مخلوط پنیر خامه ای ،کاکائو ،شکر ،وانیل و خامه فرم گرفته را در ماده بدست آمده از مخلوط شیر و کاکائو بریزید ، با هم ترکیبش کنید تا به حالت روان در بیاید. همه مواد را به ترتیب در یک لیوان قرار بدید : لایه اول از خرده شکلات، سپس لایه ای از موس کره بادام زمینی، بعد لایه دیگه ای از خرده شکلات، موس شکلاتی و تکرار همین روند تا زمانی که لیوان پر شود و در پایان بالای لیوان را با خرده شکلات تزئین کنید. نوش جان