خورش بادام زمینی
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
روغن مایع | ۲۰ گرم |
پیاز قرمز خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل تازه خرد شده | ۲ قاشق چایخوری |
مرغ قطعه شده | ۴۵۰ گرم |
پودر فلفل قرمزو سیاه و نمک | یک قاشق چای خوری از هر کدام برای مزه |
آب جوشیده شده با مرغ | ۵ لیوان |
سیب زمینی کوچک قطعه قطعه شده | ۳ عدد |
گوجه فرنگی برش خورده | ۱ عدد |
اسفناج خرد شده | ۲۵۰ گرم |
کره بادام زمینی نوحا | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه
در یک ظرف متوسط روی یک حرارت ملایم روغن مایع را ریخته تا داغ شود سپس پیاز و سیر و زنجبیل را در روغن به مدت ۵ دقیقه کمی تفت می دهیم، سپس مرغ را در داخل روغن قرار می دهیم تا زمانی که کمی قهوه ای شد سرخش می کنیم.
فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط نمایید، آب مرغ را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید سپس سیب زمینی ها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید، سپس سوپ را بر روی مرغ ها بریزید و حرارت را ملایم کنید به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید بپزد.
گوجه خرد شده و اسفناج و کره بادام زمینی را به خورش اضافه کنید و مجدد اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بماند. خورش آماده هست و می توانید به شکل سوپ به تنهایی یا همراه برنج سرو نمائید.