تاثیر مفید چند نوع آجیل بر بدن و فعالیت ورزشی
گردو
گردو دارای اسید های چرب امگا ۳ فراوان از نوع آلفا لینولنیک اسید است. نیم کیلو گردو امگا ۳ بیشتری از یک کیلو ماهی سالمون دارد. گردو منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی است و به کاهش التهاب بعد از تمرینات ورزشی سخت کمک می کند. سازمان غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید. ۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است. روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.
بادام زمینی
در بادام زمینی می توان آرژنین یافت که پیش ماده اکسید نیتریک است. اکسید نیتریک به بهبود گردش خون کمک می کند و سبب می شود هنگام وزنه برداری مواد مغذی بیشتری به ماهیچه ها برسد و در نتیجه شما می توانید وزنه ها سنگین تری را بلند کنید و به مدت طولانی تری بالا نگه دارید. زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند. بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
بادام زمینی از نظر خواص، شبیه روغن زیتون می باشد. بادام زمینی ضد رطوبت معده است.
بادام
بادام منبعی سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیباتی است که باعث کاهش رادیکال های آزادی که بعد از ورزش کردن تولید شده اند می شود. بادام به کاهش چربی های دور کمر هم کمک می کند. مصرف بادام با معدهی خالی میتواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد. مصرف بادام میتواند در جلوگیری از تغییرات خطرناک قند خون مؤثر باشد. بادام در تنظیم روند جذب گلوکز نقش دارد و فرایند جذب را راحتتر میکند.
پسته
ترکیبات پروتئینی پسته شبیه بادام است. پسته پوستی دارد که به راحتی کنده می شود و مصرف آن نسبت به سایر آجیل ها راحت تر و سریعتر است. از آنجاییکه پسته سرشار از آنتیاکسیدان است، به بهبود سیستم ایمنی بدن و مقابله با عفونتها و بیماریها کمک میکند. به این ترتیب از حملات میکروبی به بدن جلوگیری میکند و سلامت کلی بدن را ارتقا میدهد. پسته دارای خواص ضد التهابی است و به مقابله با التهاب کمک میکند. این مغز ویتامین A و ویتامین E دارد و همین باعث میشود یک محصول خوب برای پوست باشد. از آنجاییکه پسته سرشار از آنتیاکسیدان است، به بهبود سیستم ایمنی بدن و مقابله با عفونتها و بیماریها کمک میکند. به این ترتیب از حملات میکروبی به بدن جلوگیری میکند و سلامت کلی بدن را ارتقا میدهد.