کوکی کره بادام زمینی
مواد لازم برای ۱۲ عدد کوکی
مواد لازم | مقدار |
آرد | ۳/۴ پیمانه |
جوش شیرین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
کره نرم شده | ۳/۴ پیمانه |
کره بادام زمینی نوحا | ۱ پیمانه |
شکر سفید | ۲ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خامه قنادی پرچرب | ۲/۵ پیمانه |
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، کره یا کره گیاهی با کره بادام زمینی نوحا و شکر سفید و قهوه ای و وانیل را بهم می زنیم تا کرمی شکل در بیاید و تخم مرغ را اضافه کرده و بهم می زنیم.
در یک کاسه دیگر جوش شیرین، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. این ترکیبات را به کرم بالا اضافه کنید.
روی ورق پخت با قاشق کرم تشکیل شده را کوچک کوچک ریخته و روی هر کدام اندک فشار با استفاده از چنگال وارد کنید که کمی شکل دایره ای بگیرد و نان کوکی ها تشکیل گردد سپس ورق پخت را در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که کوکی ها به رنگ قهوه ای روشن در بیایند قرار دهید.
برای ساخت کرم بین دو کوکی کافیست ۳ قاشق غذا خوری کره با شکر به مقدار لازم و نصف فنجان کره بادام زمینی نوحا مخلوط کنید تا کرم تشکیل شود سپس کرم را بر روی نصف کوکی سرد شده بمالید و نصف دیگر را بر روی کرم قرار دهید تا شکل ساندویچ به خود بگیرد.
نوش جان