کرم بروله
دستورالعمل
در قابلمهای مناسب خامه، شیر، عسل، نمک و کرم پسته را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. زردهها و وانیل را با همزن دستی بزنید تا مواد یکدست شود. خامه گرم را روی شیر ریخته و سریع میکس کنید. مواد را درون فر ۱۷۵ درجه از پیش گرم شده حدود ۲۵ دقیقه بپزید. اجازه دهید به همان صورت خنک شود سپس درون یخچال حدود ۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. روی هرکدام مقداری شکر بریزید و با کمک دستگاه تورچ شکر را کاراملی کنید. با .مقداری پسته تزئین و سرو کنید
مواد مورد نیاز
کرم پسته | ۴۰ گرم |
خامه صبحانه | ۳۵۰ گرم |
شیر پرچرب | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چ |
عسل | ۱/۴ پیمانه |
نمک | ۱/۴ ق چ |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
تخم مرغ کامل | ۲ عدد |
شکر | ۱/۴ پیمانه |