کرم بروله

کرم بروله

دستورالعمل

در قابلمه‌ای مناسب خامه، شیر، عسل، نمک و کرم پسته را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. زرده‌ها و وانیل را با همزن دستی بزنید تا مواد یکدست شود. خامه گرم را روی شیر ریخته و سریع میکس کنید. مواد را درون فر ۱۷۵ درجه از پیش گرم شده حدود ۲۵ دقیقه بپزید. اجازه دهید به همان صورت خنک شود سپس درون یخچال حدود ۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. روی هرکدام مقداری شکر بریزید و با کمک دستگاه تورچ شکر را کاراملی کنید. با .مقداری پسته تزئین و سرو کنید

مواد مورد نیاز

کرم پسته ۴۰ گرم
خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
شیر پرچرب ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
عسل ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ کامل ۲ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه

 

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings