کرم بروله
دستورالعمل
در قابلمهای مناسب خامه، شیر، عسل، نمک و کرم پسته را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. زردهها و وانیل را با همزن دستی بزنید تا مواد یکدست شود. خامه گرم را روی شیر ریخته و سریع میکس کنید. مواد را درون فر ۱۷۵ درجه از پیش گرم شده حدود ۲۵ دقیقه بپزید. اجازه دهید به همان صورت خنک شود سپس درون یخچال حدود ۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. روی هرکدام مقداری شکر بریزید و با کمک دستگاه تورچ شکر را کاراملی کنید. با .مقداری پسته تزئین و سرو کنید
مواد مورد نیاز
| کرم پسته | ۴۰ گرم |
| خامه صبحانه | ۳۵۰ گرم |
| شیر پرچرب | ۱۵۰ گرم |
| وانیل | ۱/۴ ق چ |
| عسل | ۱/۴ پیمانه |
| نمک | ۱/۴ ق چ |
| زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
| تخم مرغ کامل | ۲ عدد |
| شکر | ۱/۴ پیمانه |
