کاپ کیک پسته ای
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
شکر | ۸۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
کره پسته نوحا | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۵ قاشق غذاخوری |
خامه قنادی زده شده | ۲۰۰ گرم |
رنگ سبز خوراکی | به مقدار لازم |
دستور تهیه
دمای فر را روی ۱۶۳ درجه سانتیگراد تنظيم نماييد ۱۲ قالب کاپ کیک تهيه کنيد و داخل آنها را با کاغذ شيرينی پزی بپوشانيد.كره و کره پسته را با هم مخلوط كنيد.
سپس آنها را با شکر، تخم مرغ، آرد و شير مخلوط کنيد و خوب به هم بزنيد تا مايه صاف و يکدستی تهيه شود. به مواد كمي رنگ سبز خوراكي بيفزاييد .
مايه کیک را داخل قالبها بريزيد و آنها را در طبقات پايين فر بچينيد. بعد از ۲۲ الی ۲۵ دقيقه، چنگالی را در کیک ها فرو ببريد، اگر هنگام بيرون آوردن چنگال، مايه کیک به آنها نچسبد، نشانگر آن است که زمان پخت کامل شده و میتوانيد کیک ها را از فر بيرون بياوريد تا سرد شوند. براي تزيين ۲ قاشق سوپ خوري از كرم پسته را به ۲٢٢ گرم خامه قنادي زده شده اضافه نماييدو با ماسوره شكوفه سر باز روي كيك ها را تزيين نماييد. نوش جان