پای کره بادام زمینی دارچینی

پای کره بادام زمینی دارچینی

مواد لازم برای پوست نان

مواد لازم مقدار
کراکر بدون خورده بیسکوئیت ۱۰ عدد
کره آب شده ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای پر کردن

مواد لازم مقدار
خامه سنگین ۲ پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
شکر ۳/۱ پیمانه
کره بادام زمینی دارچینی یک پیمانه و نصف
بادام زمینی خرد شده برای تزئین پای ۱ پیمانه

 

طرز تهیه نان

بیسکوئیت کراکری را تکه کنید تا اندازه ۲ فنجان تکه های کراکر داشته باشید و قند و سپس کره ذوب شده را به آن اضافه نمائید. این مخلوط کره و شکر و تکه های بیسکوئیت را بر روی صفحه ای از بیسکوئیت کراکری بمالید تا کاملا پوشش دهد و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه محتویات برای پر کردن

با یک همزن خانگی، خامه سنگین را تا حد کف کردن خوب بهم بزنید و سپس شکر و اسانس وانیل را اضافه کرده و آرام بهم بزنید. نصف کرم حاصل را بردارید (استفاده در مرحله بعد) و به بقیه کرم، کره بادام زمینی دارچینی را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

به بیسکوئیت خنک شده در فریز خامه بادام زمینی حاصل را به آرامی بر روی سطح آن یکنواخت کنید، در آخر باقیمانده کرم کره بادام زمینی دارچینی را به همراه تکه های خرد شده بادام زمینی مخلوط کنید و بر روی پای کره بادام زمینی دارچینی بریزید و سپس آن را به داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار داده و ۱۵ دقیقه قبل از مصرف از فریزر خارج نمائید تا خوب برش بخورد. پای کره بادام زمینی دارچینی آماده است. نوش جان

درباره نویسنده

noohaadmin

Theme Settings