شیرینی کره بادام زمینی
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار |
کره بادام زمینی | نصف فنجان |
شکر سفید | ۱/۴ فنجان |
شکر قهوه ای | ۱/۴ فنجان |
شکلات خرد شده | ۱/۴ فنجان |
تخم مرغ زده شده | ۱ عدد |
پودر وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه
درجه فر را از قبل به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. قفسه ی فر را در قسمت بالایی قرار دهید. در کاسه ای بزرگ تمام مواد را با قاشق چوبی خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید. سپس آن را به ۲۴ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت به اندازه یک قاشق غذاخوری باشد. خمیر ها را در کف دست خود به شکل توپ درآورده و آن ها را با فاصله بر روی دو برگه شیرینی پزی بدون روغن بگذارید. به وسیله ی چنگال روی خمیر شیار ایجاد کنید. ۱۰ تا ۲۰ دقیقه به شیرینی ها اجازه دهید تا پخته شوند و رنگ طلایی روشن به خود بگیرند. موقعیت شیرینی ها را در فر تغییر بدهید تا حرارت به تمامی آن ها اعمال شود. قبل از سرو کردن اجازه دهید تا خنک شوند. نوش جان