اسلایس بادام زمینی
اسلایس بادام زمینی
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
آرد | ۲/۳ پیمانه |
شکر قهوهای | ۱/۴ پیمانه |
کره | ۱/۴ پیمانه |
شیر عسل | ۲۰۰ گرم |
کره بادام زمینی نوحا | ۱ پیمانه |
مارشمالو کوچک | ۱ پیمانه |
بادام زمینی شور تفت داده شده | ۱ پیمانه |
طرز تهیه
فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید، یک قالب ۲۰ ×۲۰ مخصوص شیرینی بردارید و همه جای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر قهوهای و کره را در یک کاسه بزرگ، با قاشق چوبی مخلوط کنید تا توده های بزرگ ایجاد شود. سپس با دست خمیر را مالش دهید (ورز دادن)، خمیر را در انتهای قالب فشار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید و سپس از فر خارج کنید و آنرا سرد نمایید.
در یک ظرف درب دار متوسط، شیر عسل و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شوند سپس به مخلوط یکنواخت شده مارشمالو ها رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مارشمالو ها حل شوند.
۱ پیمانه از بادام زمینی ها را اضافه کنید و مخلوط کنید و این مخلوط را روی اسلایس های خنک شده بریزید و یکنواخت پخش کنید. بقیه بادام زمینی ها را روی آن بریزید. بعد از ۱ ساعت در یخچال بزارید و پس از خارج کردن از یخچال در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگه دارید. نوش جان.