بادام هندی

بادام هندی

بادام هندی در واقع متعلق به برزیل است، اما پرتقال در قرن شانزدهم آن را به هند برد. بادام هندی غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکرد طبیعی بدن لازم است. این آجیل به شکل کلیه یا لوبیا دارای مزایای سلامتی زیادی است که برخی از آنها در زیر آمده است:

  1. جلوگیری از سرطان:

پروآنتوسیانیدین ها یک کلاس فلاونول هستند که به جدا شدن بیشتر سلول های تومور کمک می کنند. پروآنتوسیانیدین ها و محتوای مس زیاد در بادام هندی کمک می کند تا با سلول های سرطانی مبارزه کنند و شما را از سرطان روده بزرگ دور نگه می دارد.

 

  1. سلامت قلب:

بادام هندی حاوی مقادیر کم چربی در مقایسه با سایر آجیل هاست و همچنین چربی آن در فرم اسید اولئیک است که برای قلب بسیار سالم است. آنها بدون کلسترول هستند و آنتی اکسیدان های موجود در آن، شما را از بیماری های قلبی دور می کند.

 

  1. کاهش فشار خون بالا:

با کمک منیزیم موجود در آن فشار خون را پایین می آورد.

 

  1. کمک به سلامت مو:

مس ماده ای است که با تولید ملانین به حفظ رنگ مو کمک می کند.

 

  1. استخوان های سالم:

منیزیم مانند کلسیم برای سلامتی استخوان مهم است. منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته ی عصبی و عضلانی کمک می کند

 

  1. عصب های سالم:

منیزیم روی سطح استخوان ذخیره می شود و مانع وارد شدن کلسیم به سلول های عصبی می شود و بنابراین رگ های خونی و عضلات را آرام نگه می دارد.

 

  1. جلوگیری از سنگهای صفراوی:

یک تحقیق ۲۰ ساله ی جمع آوری شده از ۸۰۰۰۰ زن پرستار نشان می دهد کسانی که در هفته حدود ۳۰ گرم بادام هندی مصرف نموده اند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامه شان نداشته اند، ۲۵ درصد کمتر به سنگ های صفراوی مبتلا شدند.

 

  1. کمک به کاهش وزن:

با وجود اینکه آجیل ها به عنوان منبع چربی در نظر گرفته می شوند، ولی چربی آنها کلسترول خوب است. بنابراین، بر خلاف باور عمومی، کسانی که بادام هندی را حداقل دو بار در هفته مصرف می کنند در مقایسه با دیگر افراد مشابهی که اصلاً بادام هندی نمی خوردند اضافه وزن کمتری داشتند.

  1. آنتی اکسیدان:

سلنیوم، مس، منیزیم و غیره به عنوان عامل مشترک در بسیاری از آنزیم ها عمل می کنند.

 

  1. کمک به هضم:

به رشد و توسعه، سنتز اسید نوکلیک و هضم غذا کمک میکند.

 

  1. غنی از ویتامین ها:

بادام هندی غنی از ویتامین هایی مانند ریبوفلاوین، پانتوتنیک اسید، تیامین، نیاسین و غیره است. این ویتامین ها شما را از کم خونی سیدوبلاستیک، پلاگرا و غیره محافظت می کند.

 

  1. لثه و دندان:

همانطور که قبلا ذکر شد، محتوای منیزیم موجود در بادام هندی برای استخوان بسیار مناسب است. بنابراین دندان های سالم و همچنین لثه های قوی برای نگهداری آنها را فراهم می کند.

 

  1. خواب لذت بخش:

پس از یائسگی، این آجیل می تواند در طول شب خوابی آرام و دلپذیر به ارمغان بیاورد.

 

  1. رادیکال های آزاد:

بادام هندی به بدن ما کمک می کند تا از آهن به درستی استفاده کند و رادیکال های آزاد را از بین ببرد.

 

  1. از بین بردن ماکولا:

بادام هندی دارای توانایی فیلتر کردن اشعه UV با استفاده از نور خورشید و محافظت از ما در برابر دژنراسیون ماکولا (AMD) است.

درباره نویسنده

Angella Eslami

Theme Settings